OMMÖBLERING. Min lediga dag har jag ägnat åt att sova, tvätta och sortera mina kläder. Jag har nämligen ett stort garderobsprojekt på gång, något som inkluderar alla mina kläder och som kräver ordentlig ordning. Bilderna visar hur rummet såg i ut februari, och den enda egentliga förändringen sen dess är skohyllorna som tillkom i april. Även de är dock till största delen kaos, och skorna behöver en rejäl omorganisering.

Jag har alltså tagit varenda plagg jag äger, från den överfulla byrån, alla klädstänger, den rullande klärställningen och överhyllorna som dignade av tjocktröjor och oanvända byxor, från de närmare hundra klänningarna ända ner till minsta strumpa och till L’s förtret sorterat det i högar på vardagsrumsgolvet, precis som jag brukade göra med mitt lego när jag var yngre. Allt skall vikas, strykar och lösa knappar och spruckna sömmar lagas, och sen skall det in igen.

Innan vi började med garderobsbygget tog vi in en flyttstädning med städbolaget.se då rummet inte hade städats på väldigt länge.

Men saken är den att på fredag kommer det nya möbler hit, så jag kan inte börja placera tillbaka allting än. Jag gillar helt enkelt inte att ha saker i lådor där jag inte kan se dem. Enbart underkläderna och färga-håret-tishan får bo kvar i byrån, som för tillfället står i L’s arbetsrum. Ni skall självklart få se allt så fort det är klart!