PUH. Det är nog flera som undrar vad jag håller på med på dagarna, inklusive jag själv, eftersom bloggen plötsligt hamnat efter. Svaret är väl att jag jobbar, och trots att dagarna är korta och jobbet ganska soft, så är jag så totalt utmattad (för att inte nämna täckt i diskvatten, matrester och svett) när jag kommer hem på eftermiddagen att jag bara sitter och slösurfar, alt. spelar sims innan jag lägger mig. Häromdagen somnade jag halv åtta. Någon outfit utöver arbetskläder och morgonrock är det inte tal om.

Jag tänker bli bättre såklart, eftersom jag nu efter att ha jobbat en vecka och kommit in i rytmen, blivit frisk från min förkylning och den hemska värmen är över så lär jag bli pigg igen. Jag kan ju börja med att kungöra att det är destination Ikea ikväll för en hylla till mina kläder. Så någon gång i helgen lär garderoben bli klar! Yay för mig! Medan ni väntar, lyssna på den här feelgood-låten. Jag är verkligen inte så mycket för konserter, men det här hade vart nice att uppleva live alltså.

Jag har beställt nu ätnligen beställt friskvård genom företaget via www.arningerehab.se vilket jag förhoppningsvis kommer att bli piggare av. Det har både pass, massage och styrketräning vilket jag är intresserad av alla 3. Jag kommer nog börja med massage för det var så länge sen 🙂