REA. Idag har jag fullt upp, så detta är ett tidsinställt inlägg. På förmiddagen är det jobb som gäller, sedan skall vi veckohandla och därefter tvätta och städa lägenheten. Får jag någon minut över tänker jag plugga lite på min sommarkurs. Ni kan ju få roa er med med att spana in lite andra reafynd jag gjorde på H&M utöver tröjorna jag visade igår. Jag är speciellt nöjd med den rosa klänningen, fast den sitter av någon anledning mycket snyggare bak-och-fram, men jag antar att det är väl också ett sätt. Pyjamasen tänker jag krypa ner i ikväll efter att jag tagit ett långt bad som belöning för den här arbetsamma dagen. Och den gula klänningen är egentligen inte riktigt som jag förväntade mig, den är för kort och lite fel nyans, men eftersom den kostade 60 sek och returportot ligger på 40 så får jag bara tillbaka en tjuga. Och då kan den lika gärna vara kvar, jag kan ju sy något annat av den om jag får lust.