DRÖM. Kan nog utan att överdriva alltför mycket säga att min garderob i sitt nuvarande skick är det mest awesome jag någonsin ägt, ur det matriella urvalet givetvis. I många år har jag drömt om en, för två år sen förverkligade jag drömmen och skaffade en, för ett år sen bytte jag upp mig i storlek, och ÄNTLIGEN har jag haft medlen för att köpa inredningen jag drömt om, just de hyllorna som stått uppskriva i anteckningsblocket i snart tre år även om färgen ändrats en gång och antalet lådor varierat över åren.

Tro det eller ej men nära jag rensade ut min gamla garderob (vilket jag insåg man bör göra oftare) så hittade jag min gamla ukulele. Så himla kul att den dök upp, jag kommer uppdatera er om hur det har gått och hoppas jag hittar min gamla notpärm 🙂

Det fattas dock lite lådor, någon korg, en lampa och annat småkraffs, men alla stommar är på plats och ja, min garderob är i princip klar. Grattis till mig.