VÄRME. Jag och L bestämde oss för att ta en liten cykeltur i värmen på våra nya cyklar. Min nya tröja är som gjord för detta! Vi hittade världens längsta och brantaste backe i ett bostadsområde (nu vet jag vart jag kommer utöva min backlöpning i fortsättningen) och vi bestämde oss för att se vart den ledde. Återvändsgränd såklart, så vi fick vackert cykla ner igen. Men fick fotat min outfit iallafall.

Visste ni förresten att jag och min kille träffades på nätet? För en gångs skull testade jag seriösa dejtingsidor istället för alla oseriösa appar. Tro det eller ej min nästan direkt matchade vi. Det tog ganska lång tid innan vi träffades första gången men jag lovar, det blev senare nätter av chatt mellan oss 🙂

kofta H&M, shorts H&M, väska have2have, skor Palladium, ring Asos, armband Nolita, örhängen Topshop