UTGÅNG. Tjoho och tjena! Igår blev en helgalen kväll, precis som en ledig tisdag skall vara. Efter att ha vilat mina fötter i trekvart här hemma var det in i duschen, hopp i partystassen och börja blanda drinkar. Blev Frozen Strawberry Daiquiri, mitt allra första försök! Eftersom jag inte har någon iskross så gjorde med halvtinade frysta jordgubbar istället, det blev awesome! Efter förfest på balkongen drog vill till Parken, lyckades fånga ett bord på uteplatsen och beställde in en flaska rosé. Kvällen fortsatte med drinkar, dans och efterfest hos Jenny till klockan fem då jag tog första morgonvagnen hem. Idag mår jag trots den intensiva gårdagen kanon och njuter för fullt av ”helgen”. Just nu sitter jag och läser recensioner om köksutrustning då vi tänkta uppdatera vårt skafferi med matberedare och en stavmixer. Jag hittade denna bäst i test sajt ”Baraköksredskap” som jag tycker förklarar precis det jag behöver för att beställa det via nätet. Vad händer för er ikväll tro?

UPDATE: Insåg just att detta är det tusende inlägget på min blogg! I ett och ett halvt år har jag satt mitt liv på pränt här för er i tusen små snuttar text och bild. Vad fort tiden går… snart kommer tusen till!